Referencer2019-01-11T13:39:39+00:00

Referencer

Dansk kursus hos FEGU Silkeborg

Jeg har været på et intensivt dansk kursus hos Fegu i Silkeborg, fordi jeg skal i gang med en videregående uddandelse. Jeg havde brug for at lære mere om dansk grammatik og at blive bedre til at stave. Der var fart på kurset, fordi vi havde en tidsramme på tre uger, så jeg fik intensiv undervisning. Jeg har lært meget på de tre uger og Fegu har klaret opgaven til punkt og prikke. Karin har en smittende latter og god kaffe, så de tre uger på Fegu i Silkeborg har været meget givende og lærerige for min danske forståelse.

DH

Endnu en Succes historie fra FEGU Silkeborg

Vores søn Lucas er startet på FEGU Læseskole ved Karin. Lucas havde, grundet støj i klassen og krudt i rumpen, svært ved at holde styr på bogstaverne. På læsekurset går det nu fint fremad og Lucas synes at det er sjovt og føler sig meget annerkendt og hørt af Karin. Lucas trives godt ved at bruge flere sanser.

Han ser i sin bog, lytter til cd og arbejder også med modellervoks, som han former til bogstaver og figurer som matcher det han er i gang med at lære. Vi kan varmt anbefale FEGU Silkeborg og Karin.

Psykolog Metha Kildegaard

Succes historie fra et forældrepar

Mille, vores datter på 11 år, som går i 5. klasse, går på FEGU ved Karin Vecht. Hun er gået fra at læse lix3 til nu næsten at være på niveau med hendes klasse og hun er nu i stand til at læse almindelige bøger. Da hun startede på fegu var hun meget modløs og mente at hun aldrig ville få lært at læse. Dette har ændret sig drastisk og efter meget få FEGU lektioner, begyndte Mille at finde interessen og læse bøger på egen hånd. Vi som forældre har kun oplevet positiv fremgang og Mille har forandret sig fra at være modløs til nu, hvor hun er en glad pige, som har fået mere selvværd. Vi har kun de bedste anbefalinger at give videre.

Jesper og Tina

Succes historie fra en forælder.

Hej Karin! Her har du en evaluering af Christians forløb hos dig. Et forløb som varmt kan anbefales. Christian er blevet hjulpet rigtig meget, så han nu bedre kan klare lektierne og undervisningen i dansk. Han har fået redskaber og ro til at klare læsningen gennem lyde og deling af ord mv. Han har følt sig godt tilpas med den hjælp, du har givet, og han har fået mere selvtillid i skolen.

Han har opnået et løft – et middel resultat i folkeskolens nationaltest – rigtig flot og et resultat, som han er rigtig stolt af. God sommer til dig. Vi ses måske igen.

Tanja Maria Lyskjær

Karstens succes

Mine forventninger var ikke store, da jeg kom her første gang, men Karin har formået at give mig forståelsen for matematik, ved at blive ved, til den fes helt ind, og tage den tid der skulle til. Jeg har lært meget mere end forventet. Havde jeg gennemgået dette kursus i folkeskolen havde jeg helt sikkert læst videre. Tak for hjælpen!

Karsten

Succes historie fra Per

Jeg er kommet rigtigt godt igang, med både dansk og matematik og mener nu, at jeg snart er klar til min videre uddannelse.

Per H