Profil2019-10-04T10:11:12+00:00

Profil

Profil af FEGU Læseskole Midtjylland

FEGU Læseskole Midtjylland er en privatejet skole. Skolen ejes af Karin Vecht, som også er ansvarlig for den daglige drift. FEGU står for ”forening for effektiv grund uddannelse”. FEGU undervisningen er specialdesignet til ordblinde og elever med indlærings og læsevanskeligheder. Skolen underviser i følgende fag: Dansk, matematik og engelsk. Jeg tilbyder også lektiehjælp. Jeg underviser både børn og voksne.

Børnene kommer efter skoletid og de voksne om formiddagen eller om aftenen. For at skabe gode og stabile resultater, skal eleven kunne deltage i undervisningen minimum to gange to timer ugentligt.
Dog kan der, for de yngstes vedkommende, og i specielle tilfælde, aftales kortere tid ad gangen.

Din kost i forbindelse med læseskole

I forbindelse med indlæring har en god sund kost vist sig, at være af stor betydning. Derfor anbefaler jeg, at man har spist et sundt og nærende måltid, inden undervisningen starter. Der lægges vægt på, at man er her af egen fri vilje, og at man selv har et klart formål med at deltage i undervisningen.

Før man starter, aftales en plan for, hvilke dage man skal møde op. Dette sikrer stabilitet og faste rammer, med henblik på et godt forløb. Undervisningen foregår i elevens eget tempo og eleven følger derfor ikke et hold. At følge sit eget tempo forhindrer den stressfaktor mange har oplevet, ved ikke at kunne følge med de øvrige i en klasse.

Læseskolens praktiske virkemidler

For at fremme forståelsen i de forskellige fag, bruger vi bla. modellervoks i undervisningen. Leret gør det sjovt at lære og det hjælper til en mere håndgribelig oplevelse af det, der skal læres.
Modellervoksen formes til bogstaver, endelser, begreber og figurer som matcher det, eleven er i gang med at lære. Leret bruges også i matematikundervisningen, hvor faget bliver meget sjovere og lettere at forstå.

Få mere at vide

Udfyld formularen og bliv kontaktet for mere information.